mandag den 14. februar 2022

Rømø sommerhus 2022

 Vinterferie i uge 7 2022 foregår på Rømø i Danmark. Børn og børnebørn er inviteret. Perioden er lørdag til lørdag. Vejr udsigten ser lidt broget ud, med regn og blæst - håber swimmingpoolen bliver benyttet fuldt ud.

Vi kørte hjemmefra lørdag ved middagstid, med forventet ankomst i Dancenters mødested på Rømø hvor nøglen til huset skulle hentes. Vi havde Vitus med i bagagerummet, første gang hunden har kørt så langt, så vi påregnede en lille pause undervejs. Kørslen gik fint og vi var fremme ved 16 tiden i sommerhuset. Helle og Ditte kom umiddelbart efter.

Efter udpakning fik vi en hurtig tår kaffe. De fleste af børnene sover på hemsen - Caroline, Valdemar, Josefine. Jesper, Frederik, Mette + børn, og Rikke kommer først onsdag. En tur i swimmingpoolen inden aftensmad, og derefter tidligt i seng efter en lang dag.

Søndag var det pool tid lige efter morgenmaden, og efter en solid frokost kørte vi til Sønderstrand og gik en tur i klitterne. Det stormede en hel pelikan, så det gjaldt om at holde på hue og vanter. Vandstanden var høj da vi ankom til stranden - man kunne kun gå et par meter ud fra kysten. Ditte var på stranden i sommers og kunne køre ud til den nærmeste ø - sikken forskel.

Mandag var vi i Ribe om eftermiddagen. Vejret var regn og blæst så det var perfekt med en biltur. Vi var i Ribe domkirke, og nogle var i tårnet for at nyde udsigten. Efter kirkebesøget trængte vi til en forfriskning som vi fik i en af de hyggelige cafeér i byen.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar